Run of fresh-snapshots for exo

Try this locally (using silver-platter):

debian-svp new-upstream --snapshot exo 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Running ['new-upstream', '--snapshot']
Opening branch at https://salsa.debian.org/xfce-team/desktop/exo.git/,branch=debian%2Fmaster
Using cached branch file:///home/janitor/vcs/git/exo/,branch=master
09)
% (504/509)
  67% (110/164)
Total 572 (delta 371), reused 467 (delta 335), pack-reused 63
All changes applied successfully.
Workspace ready - starting.
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/ is redirected to https://docs.xfce.org/xfce/exo/start/
Using upstream branch https://gitlab.xfce.org/xfce/exo/COPYING.git (guessed)
Worker failed (upstream-branch-unavailable): The upstream branch at https://gitlab.xfce.org/xfce/exo/COPYING.git was unavailable: Unexpected HTTP status 401 for https://gitlab.xfce.org/xfce/exo/COPYING.git/info/refs?service=git-upload-pack: Unable to handle http code: Unauthorized
Elapsed time: 0:00:38.459850

Full worker log